Over

De Delft City Shuttle is geïnitieerd door DOEL. DOEL maakt deel uit van GGZ Delfland, een psychiatrische instelling in Delft en omgeving. DOEL staat voor het activeren van mensen die ondersteuning nodig hebben om (weer) deel uit te maken van de samenleving. Met verschillende activiteiten, of het nu educatief, creatief, sportief of werkgerelateerd is, proberen we de re-integratie van deze specifieke groep mensen gemakkelijker te maken.

Transport is een van onze activiteiten. We vervoeren mensen van en naar hun huizen naar onze activiteiten met bussen. Als onderdeel van hun re-integratie werken de chauffeurs in onze bussen. Toen we op zoek waren naar partners om een groter project op te zetten, midden in Delft, vonden we al snel zes bedrijven die ons wilden helpen.

Delft City Shuttle is de ultieme connectie: kansen creëren voor hen die wat extra zorg nodig hebben, de toeristische industrie in Delft helpen en het is een milieuvriendelijke oplossing voor transport. De film laat zien waarom dit project belangrijk is voor de chauffeurs.

Opmerking: natuurlijk worden alle chauffeurs gescreend voordat ze een shuttle mogen besturen.